پارتیشن و جداکننده های اداری در آبادیس
پدیدار شدن پارتیشن و جداکنندهها در اداره جهت جداسازیهای کاذب و موقت برای ایدهآلسازی به منظور نظم بخشیدن ، زیباسازی در فضا و همچنین بهینهسازی از فضا برای تشکیل فضای خصوصی و نیم خصوصی میشود .
که همین ویژگی عامل خوبی است ، جهت فراهم کردن محیطی آرام و به دور از هر گونه سر و صدای و همچنین دوری از عدم تمرکز و عوامل برهم زنندهی تمرکز میباشد . به همین علت ، سازمانها و ادارجات به پارتیشن و جداکننده های اداری احساس نیاز فراوانی میکنند، تا بتوانند از ویژگیهای آن بهرهمند شوند .
حتما میدانید که پارتیشن و جداکننده ها به منظور جداسازی فضا در هر سازمان و ادارهای به وجود آمدند ، اما هدف تشکیل این نوع ابزار برای سازمان و اداره ، صرفا این موضوع نبوده حال برای بررسی و واکاوی بهتر به برخی از ویژگیهای پارتیشن و جداکننده اداری میپردازیم و به آن توجه میکنیم :
اجرای آسان
یک عایق حرارتی و صوتی خوب
جداسازی و اجرای دوباره آن
تعمیر و تعویض آسان
قابلیت ضد آب با استفاده از نانو
تنوع در طراحی و رنگبندی
قابلیت نصب کمد و قفسه
زیبایی ظاهری و یک سازهی سبک
ابعاد مختلف
ارزان و مقرون بصرفه
طول عمر بالا
در جوامع امروزی ، یکی از عوامل موثر در چیدمان و بهینهسازی از فضا ، استفاده از پارتیشن و انواع آن میباشد . که در پویایی و کارآمد برای هر یک از اجزای سازمان و اداره موثر میباشد و میتوان آن را به عنوان ، عامل اصلی و اساسی در طراحی اداره تلقی کرد .
- چرا در تقسیمبندی و جداسازی سازمان و اداره باید از پارتیشن و جداکنندههای اداری استفاده کرد ؟
- آیا پارتیشن و جداکنندههای اداری نقشی در طراحی و بهرهوری از فضا را دارد ؟
- جایگاه پارتیشن اداری در طراحی و المانهای اداری به چه شکل میباشد ؟
- تفاوت پارتیشن اداری ثابت و محرک در چیست ؟
امروزه ، بهرهوری از فضا در طراحی و زیباسازی محیط کاری امری مهم و حائز اهمیت میباشد . که باید مقرون بصرفه و در دسترس باشد ، و از نظر سرعت ساخت مناسبتر از راههای دیگر باشد . با گذر زمان و شکسته شدن دیوارههای آجری و … ، پارتیشن اداری جای این نوع دیوارهها را در تقسیمبندی و جداسازی برای طراحی محیط کاری در سازمان و ادارهها را گرفت . به همین سبب در دو نوع ثابت و متحرک طراحی میشوند .
که برای درک بهتر از این دو مدل ، پارتیشن متحرک را به اختصار توضیح میدهیم . پارتیشن متحرک به روی ریلهای متصل شده از سقف یا کف که در حول محوری آن حرکت میکنند ، تا بتواند در مواقع نیاز از یک فضا و یا محیطی باز به عنوان راهی ایدهآل برای تقسیمبندی و جداسازی در بازه زمانی کوتاه از آن استفاده کنند .
پارتیشن اداری در طرحهای متحرک و ثابت ، از نظر متریال ساخت به شرح زیر میباشد :
- پارتیشن اداری MDF ،
- پارتیشن اداری چوبی ،
- پارتیشن اداری شیشه و
- پارتیشن اداری آلومینیوم است .
ضمناً ممکن است ترکیبی هم طراحی و تولید شود .
پارتیشن اداری MDF از نظر متریال دارای روکشهای میباشد ، که از مهمترین آن میتوان به HPl ، PVC ، ViNiLiUM اشاره کرد . همچنین ، میتوان از معروفترین و مهمترین روکشها فرمیکا یا ملامینه را نام برد . که در آن کاغذ دلوراتیو آغشته به زرین در شرایطی با حرارت و فشار بالا به روی تخته MDF چسبانده میشود و به دلیل این که MDF یک فرآورده چوبی محسوب میشود یا به عبارت دیگر ، نوعی فیبر چوبی است ، که از انعطاف پذیری پایینی برخوردار است .
به همین سبب برای طراحی نیازمند به هرش هایست که بتوان طرح یا نقشی در آن ایجاد نمود . همچنین ، با نوع دوجداره و تکجداره تولید میشود . از نظر قیمت نسبت به دیگر مدلها مقرون بصرفه و ارزانتر میباشد ، و مزیت این نوع با انواع دیگر پارتیشنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- ظاهری زیبا و همگانی با سایر بخشها
- قیمت مناسب
- امکان تغییر ساختار پس از تولید و حتی نصب
- زمان تولید و طراحی کوتاه
- وزن کمتر
- تنوع در طراحی و رنگهای مختلف و ایجاد هارمونی با محیط
تمام MDF با ضخامت ۸ سانتیمتر میباشد ، در حالت ارتفاع کوتاه یا نیمه بلند که پارتیشن از بالا به سقف با استفاده از ابزار برای حفظ تعادل و ایستا بودن متصل میگردد .
۱۶ میلی متر با MDF ساخته میشود ، که با نوار PVC عایق شده که ضخامت این نوع پارتیشن حدوداً ۱۲ سانتیمتر است که به صورت کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و تا ارتفاع سقف اجرا میشود .
طراحی باید پس از جمعآوری اطلاعات و عرضیابی که توسط کارشناسان صورت میگیرد ، انجام پذیرد .
این اطلاعات میتواند به شکل ( تعداد ورودی یا خروجی در هر بخش ، تعداد بخشهای آن مرکز یا اداره ، تعداد پنجرهها و … ) و همچنین ، نحوهی چیدمان در آنها ، طراحان با دریافت این اطلاعات اولیه شروع به طراحی با استفاده از سلیقه خود در طراحی و همچنین برگرفته از نظر و نیازهای افراد در اداره یا سازمان میگردد . سپس ، با انتخاب طرح پس از طراحی توسط مدیر سازمان یا اداره ، به اجرا میرسد . که پس از بررسی طرح و اطلاعات اولیه قطعات و اجزای سازندهی پارتیشن اداری جمعآوری و گردآوری میشود تا به مرحله اجرای پروژه برسیم .
در این مرحله که به آن ، مرحله نصب هم میتوان گفت ؛ نصابان با دقت نظر در نصب اجزا ، یکی از مهمترین مراحل تولید تا اجرا را طی میکنند ؛ تا سازه و پروژهی ایدهآل به بهترین شکل ممکن به سرانجام و نهایی شدن برسد .
- آیا میتوان خرید پارتیشن دست دوم را به عنوان خریدی خوب تلقی کرد ؟
- آیا میشود بیان کرد که این نوع خرید ، از معیار ارزش خرید استفاده میکند ؟
- آیا نیاز اداره یا سازمان شما را برطرف مینماید ؟
باید توجه داشت که چنین خریدی صرفا به خاطر قیمت و قدرت خرید ، پارتیشن اداری میباشد . که به هنگام خرید این نوع اجناس باید به بعضی از نکات همچون ابعاد و اندازه آنها ، کیفیت ، عدم خرابی ، پوسیدگی ، شکستگی و … توجه زیادی داشته باشید . تا بعداً دوباره مجبور به خرید پارتیشن اداری نباشید ، در مورد خدمات هم باید گفت که از این مورد هم محروم میشوید .
شرکت آبادیس همراه با ارائهی بهترین خدمات در برابر خرید از محصولات این شرکت و به ویژه خرید پارتیشن اداری که متناسب با بودجهی خریدار و قیمت پارتیشن اداری صورت میگیرد ، کوشا و پرتلاش باشد و همچنین ، این امر همیشه باعث عزت و افتخار ما میباشد . برای اطلاع از قیمتها و اطلاعات محصولات میتوانید به نشانی ما در سایت مراجعه نمایید .