میز کار مشاور
با پیشرفت صنعت دکوراسیون ؛ همانطور که میبینید برای انجام هر کاری مبلمان طراحی و ساخته شده است . در دکوراسیون اداری نیز برای هر سمت شغلی و وظایف افراد میز و مبلمان طراحی شده است که با استفاده از این مبلمان میتوانند به بهترین نحو وظایف خود را انجام دهند و هنگام کار احساس راحتی و رضایت داشته باشند . یکی از این کارها که در ادارات خصوصا ادارههای تجاری بسیار مهم و حائز اهمیت است مشاوره میباشد و مشاور نیز مانند سایر کارمندان دارای تجهیزاتی برای انجام امور خود میباشد .
بنابراین باید دارای میز و مبلمان اداری تکمیل باشد تا بتواند در آسودگی به کار خود بپردازد . اتاق مشاوره دارای میز اصلی برای مشاور است که به آن میز کارشناسی میگویند و این میز از میز کار مشاور محسوب میشود . میز دیگر ، میز کنفرانس است و از میز کار مشاور میباشد . در ادامهی مقاله قصد داریم شما عزیزان را با این میز و انواع آن و ویژگیهای هر یک از آنها آشنا کنیم .
همانطور که در قسمت فوق اشاره شد ؛ یکی از انواع میز کار مشاور که بسیار مهم است ، میز کارشناسی میباشد . این میز همانطور که از اسمش مشخص است برای کارشناسان و کارکنان یک مجموعه طراحی و ساخته شده است و دارای ابعاد بزرگی است چرا که هدف از طراحی این میز اداری جایگیری وسایل مهم و ضروری کار افراد و قرارگیری اسناد و مدارک است .
این میز نسبت به سایر میزها بزرگتر است و قابلیت بیشتری دارد چرا که دارای فایل کشو و جا کیسی میباشد و با استفاده از این میز دیگر نیازی به فایل کشو جداگانه ، میز کامپیوتر و … نیست . در ادامه مقاله شما را نسبت به جنس و متریال این میز و ویژگیهایش آشنا خواهیم کرد .
این میز که یکی از انواع میز کار مشاور میباشد ، اغلب از جنس و متریال MDF طراحی و ساخته شده است چرا که به دلیلی ابعاد بزرگ باید دارای وزن سبکی نسبت به ابعاد خود داشته باشد و چوب طبیعی وزن بالایی دارد ولی MDF دارای وزن سبک و مقاومت بالایی است و در عین حال دارای قیمت مناسب و مقرون به صرفهای است . این متریال دارای مزایای بسیاری است و یکی از شاخصترین آنها تنوع بسیار و شکیل آن است که در ادامه شما را با انواع این متریال از نظر ساختار و روکش آشنا میکنیم .
MDF از نظر نوع ساختار به چند دسته تقسیمبندی میشوند :
- کلاس A ( انواع MDF نازک )
- کلاس B ( انواع MDF ضخیم )
- کلاس C ( MDF با فرمالدهید کم )
- کلاس D ( MDF مقاوم در برابر رطوبت )
- کلاس E ( MDF مقاوم در برابر حشرات و قارچها )
- کلاس F ( مقاوم در برابر آتش )
- کلاس G ( مقاوم و با چگالی بالا / HDF )
- کلاس H ( MDF عایق حرارتی ، صوتی و … )
- کلاس I ( انواع MDF با روکش تزئینی )
- کلاس J
- کلاس K
- کلاس L ( انواع MDF هایگلاس )
- MDF خام : همانطور که از اسمش مشخص است این MDF مانند چوب طبیعی بدون روکشهای تزیینی است و به صورت خام میباشد . این نوع MDF در ساختمان سازی ، مبلمان ، ساخت اسباب بازی ، ساخت آرک ، پارتیشنبندی و دیگر وسایل استفاده میشود و کاربرد دارد .
- MDF تخته فیبر چگالی بالا ( HDF ) : MDF یعنی تخته فیبر با چگالی متوسط اما این نوع MDF تخته فیبری است با چگالی بالا که به آن HDF میگویند . نسبت به چوب سبکتر است و بسیار سبک است و نیز در بسیاری از صنایع و ساخت مبلمانها کاربرد دارد .
- MDF تخته فیبر با چگالی پایین ( LDF ) : این نوع MDF برعکس HDF دارای چگالی کم و پایین است و به عنوان عایق صوتی و حرارتی از آن استفاده میشود .
- MDF با روکش ملامینه : اغلب ورقها و روکشهای MDF موجود در بازار از همین روکش ملامینه هستند . معمولا با ضخامت 16 میلی متر تولید میشود . MDF با روکش ملامینه از رزین است و دارای مقاومت متوسطی میباشد و کاربرد بسیار در زمینه مبلمان سازی ، سرویس خواب ، کابینتسازی ، میز ناهارخوری و … دارد .
- MDF با روکش لترون : این نوع MDF دارای قیمت ارزان و مناسبی است . این روکش معمولا بر روی ورقهای نئوپان کشیده میشود و به دلیل زیبایی و جذابیتی که ندارد معمولا بر روی ورقهای MDF که در کار دیده نمیشوند مانند داخل کمدها و کابینتها و یا پشت هایگلاس استفاده میشود .
- MDF با روکش هایگلاس : این روکش MDF بسیار پر طرفدار است . این روکش از MDF خام با روکش پلکسی گلس ساخته شده است . پلکسی گلس مادهای است که همانند شیشه براق و درخشنده است اما از جنس پلاستیک است و نسبت به شیشه وزن سبکی دارد . ورق هایگلاس یک رو است و پشت آن معمولا ورق لترون استفاده میشود و این موضوع سبب میشود که وزن و قیمت آن کاهش یابد .
- MDF با روکش پلکسی گلس : این روکش شبیه به هایگلاس است اما مقاومت آن بسیار بیشتر از هایگلاس میباشد . این روکش بر روی MDF خام کشیده میشود بسیار مقاوم در برابر فشار ، ضربه ، خط و خش ، رطوبت است . به همین دلیل قیمت آن بسیار گرانتر از قیمت هایگلاس است .
- MDF با روکش HPL : ورق HPL نمونهی دیگری از فراوردههای ساخته شده از MDF خام است که مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت ، حرارت ، تابش خورشید ، باد و باران و بسیاری موارد دیگر دارد . HPL ، متریالی ضد باکتریال است و به همین دلیل از آن در آزمایشگاهها و بیمارستانها نیز استفاده میشود . مقاومت ورق HPL باعث میشود که از آن بتوان در قسمتهای خارجی ساختمان و نمای بیرونی بنا نیز استفاده کرد .
- MDF با روکش PVC : PVC متریالی پلاستیکی و مقاوم در برابر رطوبت و آب است . به دلیل آنکه در پروسه ساخت کابینت و مصنوعات ساخته شده از ممبران ، MDF خام به صورت یکپارچه با روکش PVC ، وکیوم پوشانده میشود و در واقع ، هیچگونه درز یا شکافی بر روی کار وجود ندارد ، کابینت ممبران ، یا کمد و یا هر وسیلهی دیگری که از ممبران ساخته شده باشد ، ضد آب و ضد رطوبت به حساب میآید .
- MDF با روکش چوب طبیعی : یکی از زیباترین انواع روکشها که بر روی MDF خام کشیده میشود ، چوب طبیعی است که باعث میشود سازههای چوبی ، با قیمت بسیار اقتصادیتر تولید شوند . برای تولید وسایل و لوازم روکش چوب ، MDF خام را با روکش طبیعی چوب ، کاور میکنند . دیگر نیازی نیست برای ساخت یک محیط کلاسیک و سلطنتی هزینه بسیار بابت خرید مبلمان با چوب طبیعی نمایید و با استفاده از این محصول MDF میتوانید با قیمت بسیار مناسبی این محصولات را برای محیط مورد نظرتان تهیه نمایید .
- MDF منحنی یا هلال : MDF انعطافپذیری بسیار بالایی دارد ، به همین دلیل در پروسه ساخت آن میتوان ، آن را به شکل هلال یا منحنی تولید کرد . از MDF هلال در فضاهایی که با کمبود فضا مواجه هستیم ، مانند آشپزخانههای مینیمال ، میتوان استفاده کرد .
- MDF با رنگ پولیشی : رنگ پولیشی که بر روی MDF زده میشود ، باعث مقاومت بیشتر این متریال میشود ، اما این رنگ ، تحت شرایط خاصی بر روی MDF پاشیده میشود . کارگاهی که عملیات رنگ پولیشی در آن انجام میشود ، باید عاری از گرد و خاک و هر گونه آلودگی باشد . محصول تولیدی ، پس از هر بار رنگشدن ، سمباده زده میشود و مجددا رنگ میشود تا محصول نهایی ، تمیز ، براق و یکدست باشد . این ویژگی ، باعث میشود که MDF با رنگ پولیشی ، قیمت نسبتا بالایی داشته باشد .
همچنین برخی از MDFها با روکشهای ضد قارچ ، ضد رطوبت و ضد حرارت ساخته میشوند . برخی از آنها با قطر کم و برخی دیگر با قطر زیاد هستند . همچنین MDFهایی با فرمالدهید کم هستند که در ساخت مبلمانها از آن استفاده میشود . برخی از این روکشها در ساخت میز کارشناسی که از میز کار مشاور است ، استفاده میشود اعم از هایگلاس ، پلکسی گلس ، PVC .
این نوع میز یکی دیگر از میز کار مشاور است و در اتاق مشاور نیز قرار میگیرد و برای تبادل نظر و اطلاعات و مشورت طراحی و ساخته شده است . این میز در انواع متنوعی از نظر طراحی و شکل میباشد و در ادامه با بررسی متریال این میز کار مشاور و انواع آن از نظر طراحی به ویژگیهای آن خواهیم پرداخت .
میز کنفرانس مانند میز کارشناسی اغلب از جنس و متریال MDF ساخته شده است . چرا که MDF متریالی با وزن سبک و مقاومت بالا است و دارای قیمت مناسبی میباشد . سطح صاف این متریال باعث شده که هنگام استفاده از این میز احساس راحتی داشت . همچنین میز کنفرانس MDF مانند میز کارشناسی که یک میز کار مشاور بنابراین باید براساس اصل ارگونومیک طراحی ساخته شده باشد و این میز از ترکیب MDF با دیگر متریال مانند فلز و شیشه ساخته میشود .
این میز کار مشاور به دلیل اینکه از جنس MDF ساخته شده است ؛ انعطافپذیر میباشد و با شکل و فرم مختلفی طراحی شده است . اشکال آن به شرح زیر است :
میز کنفرانس مربع
میز کنفرانس بیضی
میز کنفرانس مستطیل
میز کنفرانس دایره
شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس با کمک این مقاله شما عزیزان را با انواع میز کار مشاوره ، جنس و متریال هر کدام و ویژگیهایشان آشنا کرد تا در هنگام انتخاب آگاه باشید و بهترین را برای خود و فضای مورد نظرتان انتخاب کنید .