میز ایستاده
میز ایستاده

میزها در دنیای دکوراسیون و مبلمان اداری دارای انواع متنوعی می‌باشند . هر یک از میزها نوع کاربری متفاوتی دارند و دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند . میزها باید به توجه به نوع کاربری افراد و نیازهای آنها انتخاب شود . یکی از انواع میزهای اداری ، میز ایستاده است . میز ایستاده مانند سایر میزها ، دارای ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی است .

میز ایستاده دارای انواع متنوعی از نظر جنس و متریال ، نوع کاربری ، طرح و رنگ ، سبک و … است . در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با میز ایستاده و انواع آن و نیز ویژگی‌های هر یک از آنها آشنا کنیم .

میز ایستاده

میز ایستاده همانطور که از اسمش مشخص است کاربری آن به صورت ایستاده است . این میز را شما عزیزان حتما در بانک‌ها دیده‌اید که به عنوان جایگاهی برای یادداشت افراد طراحی و ساخته شده است . این میز دارای انواع متنوعی از نظر جنس و متریال می‌باشد و ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی دارد . نوع دیگر میز ایستاده ، میز ایستاده لپ‌تاپ است که برای قرارگیری لپ‌تاپ ساخته شده است و نوع کاربری آن به صورت ایستاده است . در ادامه شما عزیزان را با جنس و متریال میز ایستاده آشنا خواهیم کرد .

میز ایستاده

میز ایستاده مانند بسیاری از میزهای اداری دارای انواع متنوعی از نظر جنس و متریال دارد و متریال آن ویژگی‌ این میز را مشخص می‌کند .

میز ایستاده MDF به دلیل متریالی که دارد بسیار پر طرفدار است . یکی از انواع چوب‌ها به صورت مصنوعی ساخته می‌شود و به طور طبیعی موجود نیست ، MDF است .  MDF مخفف کلمه‌ی لاتین تخته فیبر با چگالی متوسط است و برای ساخت کابینت از جنس MDF ، از تکه‌های چوب ، موم و رزین استفاده می‌کنند .

پس از ترکیب این سه مواد به وسیله فشار و حرارت آنها را به MDF تبدیل می‌کنند و MDF خام یا بدون روکش تولید می‌شود که روکش‌هایی با طرح و رنگ مختلف را روی دو طرف MDF می‌چسبانند .  MDF از نظر نوع ساختار به چند دسته تقسیم‌بندی می‌شوند :

  • کلاس A ( انواع MDF نازک )
  • کلاس B ( انواع MDF ضخیم )
  • کلاس C ( MDF با فرمالدهید کم )
  • کلاس D ( MDF مقاوم در برابر رطوبت )
  • کلاس E ( MDF مقاوم در برابر حشرات و قارچ‌ها )
  • کلاس F ( مقاوم در برابر آتش )
  • کلاس G ( مقاوم و با چگالی بالا / HDF )
  • کلاس H ( MDF عایق حرارتی ، صوتی و … )
  • کلاس I ( انواع MDF با روکش تزئینی )
  • کلاس J
  • کلاس K
  • کلاس L ( انواع MDF هایگلاس )

همچنین در ساخت میز ایستاده MDF انواع روکش‌های MDF استفاده می‌شود که برخی از آنها به شرح زیر هستند :

  • MDF با روکش ملامینه : اغلب ورق‌ها و روکش‌های MDF موجود در بازار از همین روکش ملامینه هستند . معمولا با ضخامت 16 میلی متر تولید می‌شود . MDF با روکش ملامینه از رزین است و دارای مقاومت متوسطی می‌باشد و کاربر بسیار در زمینه مبلمان سازی ، سرویس خواب ، کابینت‌سازی ، میز ها و … دارد .
  • MDF با روکش هایگلاس : این روکش MDF بسیار پر طرفدار است . این روکش از MDF خام با روکش پلکسی گلس ساخته شده است . پلکسی گلس ماده‌ای است که همانند شیشه براق و درخشنده است اما از جنس پلاستیک است و نسبت به شیشه وزن سبکی دارد . ورق هایگلاس یک رو است و پشت آن معمولا ورق لترون استفاده می‌شود و این موضوع سبب می‌شود که وزن و قیمت آن کاهش یابد .
  • MDF با روکش پلکسی گلس : این روکش شبیه به هایگلاس است اما مقاومت آن بسیار بیشتر از هایگلاس می‌باشد . این روکش بر روی MDF خام کشیده می‌شود بسیار مقاوم در برابر فشار ، ضربه ، خط و خش ، رطوبت است . به همین دلیل قیمت آن بسیار گرانتر از قیمت هایگلاس است .
  • MDF با روکش PVC : PVC متریالی پلاستیکی و مقاوم در برابر رطوبت و آب است . به دلیل آنکه در پروسه ساخت کابینت و مصنوعات ساخته شده از ممبران ، MDF خام به صورت یکپارچه با روکش PVC ، وکیوم پوشانده می‌شود و در واقع ، هیچگونه درز یا شکافی بر روی کار وجود ندارد ، کابینت ممبران ، یا کمد و یا هر وسیله‌ی دیگری که از ممبران ساخته شده باشد ، ضد آب و ضد رطوبت به حساب می‌آید .
  • MDF با روکش چوب طبیعی : یکی از زیباترین انواع روکش‌ها که بر روی MDF خام کشیده می‌شود ، چوب طبیعی است که باعث می‌شود سازه‌های چوبی ، با قیمت بسیار اقتصادی‌تر تولید شوند . برای تولید وسایل و لوازم روکش چوب ، MDF خام را با روکش طبیعی چوب ، کاور می‌کنند . دیگر نیازی نیست برای ساخت یک محیط کلاسیم و سلطنتی هزینه بسیاری بابت خرید مبلمان با چوب طبیعی نمایید و با استفاده از این محصول MDF می‌توانید با قیمت بسیار مناسبی این محصولات را برای محیط مورد نظرتان تهیه نمایید .

میز ایستاده چوبی از متریال طبیعی است و به همین دلیل قیمت بالایی دارد اما طول عمر بسیاری نیز دارد و مقاوم است . برخی از چوب‌های استفاده شده در ساخت میز ایستاده چوبی به شرح زیر است .

  • گردو : به طور کلی ، چوب گردو به‌ دلیل دوام ، استحکام و مقاومت بالایی که دارد و زیبایی کلاسیک و سلطنتی‌ای که به میز ایستاده خواهد بخشید معمولاً انتخاب اصلی مشتری‌ها برای سفارش محصولات چوبی ، اعم از ساخت وسایل تزئینی چوبی ، ساخت میز چوبی ، ساخت کمد دیواری چوبی ، ساخت ویترین و دراور چوبی ، ساخت جاکفشی و … است . محصولات چوبی با این چوب به دلیل مزایای زیادی که دارند قیمت نسبتاً بالایی دارند .
  • راش : چوب راش نیز در طراحی و ساخت انواع محصولات اداری چوبی نیز بسیار پرکاربرد است که هم ظاهری زیبا و هم قیمت مناسبی دارد و همچنین مقاومت خوبی نیز در مقابله با فشارها و جابه‌جایی‌ها دارد .
  • نئوپان : احتمالاً ارزان‌ترین چوب در ساخت انواع محصولات چوبی ، چوب نئوپان می‌باشد که در واقع ترکیبی از چوب‌های بازیافتی و نوعی رزین مخصوص است . چوب نئوپان نیز مقاومت خوبی در برابر فشار دارد و مستحکم است و هم تهیه آن به نسبت بقیه اجناس موجود در بازار دکوراسیون مقرون به‌ صرفه‌تر خواهد بود و برای همین این روزها برای ساخت میزها ، کمد دیواری ، ساخت دراور و تخت‌خواب بسیار استفاده می ‌شود .

میز ایستاده شیشه‌ای ظریف و در عین حال مقاوم است چرا که از شیشه‌های مقاوم ساخته می‌شود طول عمر بالایی دارد . میز ایستاده شیشه‌ای با دیگر متریال مانند فلز ، چوب ، MDF تلفیق می‌شود و سبکی مدرن به وجود می‌آورد . در ادامه شما را با برخی از شیشه‌های استفاده شده در ساخت میز ایستاده شیشه‌ای آشنا خواهیم کرد .

  • شیشه شفاف : صفحه‌ی پشتی این میز ایستاده شیشه‌ای ، شیشه‌ای شفاف خواصی شبیه پلاستیک اکریلیک دارد . شفاف و روشن است و می‌تواند میز را از آسیب قابل قبولی محافظت کند .

رومیز شیشه شفاف ، شیشه‌ای بی رنگ با لبه های رنگی یا بدون رنگ است . این نوع تخته دارای پتانسیل دمایی پایینی است که می‌توان با افزایش ضخامت آن و لبه رنگی آن را بهبود بخشید . شیشه بی‌رنگ تقریباً تمام نور خورشید یا نور مصنوعی که بر روی آن می‌افتد ، منعکس می کند . این نوع شیشه پرکاربردترین نوع شیشه است چرا که دسترسی به آن وجود دارد و تقریبا در همه جا یافت می‌شود و قیمت مناسب و مقرون به صرفه‌ای دارد .

  • شیشه رنگی : این نوع شیشه را با افزودن رنگ‌های مختلف به مواد شیشه طراحی می‌کنند و ساخته می‌شود . رنگ این شیشه می‌تواند سیاه باشد ؛ یا خاکستری ، سبز یا حتی سبز و مشکی . این نوع شیشه ویژگی‌های زیادی دارد که بسیار شبیه به رومیزی شیشه شفاف است ، اما می تواند تنش حرارتی بیشتری را نسبت به شیشه شفاف جذب کند . نور خورشید و نور مصنوعی کمتری را منعکس می‌کند و در شرایطی که به نور کم نیاز است بهتر است استفاده شود .
  • شیشه مات : صفحه میز ایستاده شیشه‌ای مات چگالی بالایی دارد ، اما از سطح سندبلاست ساخته شده است . شبیه شیشه است اما عبور مداوم نور از آن محدود است . از نظر پتانسیل دما ، رویه میز ایستاده شیشه‌ای مات 6 برابر قوی‌تر و محکم‌تر از شیشه شفاف است .
  • شیشه سکوریت : بر خلاف میز ایستاده شیشه‌ای شفاف و شیشه‌های رنگی ، رومیزی شیشه سکوریت یک ماده شیشه‌ای بسیار قوی با مقاومت در برابر ضربه بالا است و به همین دلیل این میز ایستاده شیشه‌ای بسیار پرطرفدار است .

این شیشه از فشرده کردن سیلیس و تلطیف و تقویت آن با حرارت ساخته می‌شود . شیشه سکوریت را نمی‌توان به راحتی با نیروی مکانیکی کم خراشید ، شکست ، سوراخ کرد یا برش داد . شیشه سکوریت بسیار قوی است ، 2 تا 5 برابر قوی تر از شیشه‌های رنگی و شفاف است و یکی از بهترین انتخاب‌ها برای میز ایستاده شیشه‌ای است .

  • شیشه لمینت : میز ایستاده شیشه‌ای لمینت کاملاً با سایر شیشه‌های فوق متفاوت است . این شیشه از ترکیب دو کریستال بر روی یک لایه نازک پلی وینیل ساخته می‌شود که آن را در برابر بار حرارتی یا ضربه مکانیکی مقاوم می‌کند . یکی از مزایای شیشه لمینت ، قابلیت لایه داخلی آن برای نگه داشتن شیشه در هنگام شکستن است . شیشه لمینت کاملاً جاذب صدا است و می‌تواند به کاهش عبور اشعه ماوراء بنفش کمک کند .

این نوع میز ایستاده اغلب دارای پایه‌های فلزی است و رویه میز از دیگر متریال می‌باشد . این میز ایستاده دارای مقاومت بالا و طول عمر بسیاری است . میز ایستاده فلزی در انواع فلزات استیل ، برنج ، آهن و … است که تمام آنها عایق در برابر رطوبت و حرارت هستند .

میز ایستاده

شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس با استفاده از این مقاله شما را با یکی از کاربردی‌ترین میزها یعنی میز ایستا و نیز متریال و ویژگی‌های هر یک از آنها آشنا کرد تا شما نسبت به این میز کاملا آگاه باشید و بهترین را برای خود و فضای مورد نظرتان انتخاب نمایید .

همچنین مارا در ترب و ایمالز دنبال کنید