پارتیشن فلزی
پارتیشن فلزی

پارتیشن‌ها جایگزین دیوارها هستند که از ساختار معماری نمی‌باشد بلکه از اجزای دکوراسیون است و هر زمان که به آن نیازی نبود می‌توان به راحتی و بدون بر هم زدن معماری آن را برداشت . این عنصر دکوراسیون امروزه بسیار مورد استقبال افراد قرار گرفته است به همین دلیل انواع متنوع آن برای تمام سبک‌ها ، فضاها و سلیقه‌ها طراحی و ساخته شده است . پارتیشن‌ها دارای انواع متنوع از نظر ساختار ، طراحی ، متریال و … هستند که هر یک از آنها دارای ویژگی‌هایی می‌باشد .

پارتیشن‌ها به منظور ایجاد فضای محرمانه و کاری ساخته شده است و برخی از آنها دارای جنبه تزیینی می‌باشند . در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با یکی از انواع پارتیشن‌ها یعنی پارتیشن فلزی ، جنس و متریال آن ، انواع این نوع پارتیشن از نظر طراحی و ساختار و ویژگی‌هایشان آشنا کنیم .

پارتیشن فلزی

این نوع پارتیشن همانطور که از اسمش مشخص است از جنس و متریال فلزات می‌باشد . فلزات بسیار مقاوم هستند و طول عمر بالایی دارند . هر یک از فلزات دارای ویژگی‌هایی می‌باشند برخی از آنها وزن سنگینی دارند اما برخی دیگر سبک هستند .

در ساخت پارتیشن فلزی اغلب از فلزات سبک با طول عمر بالا و مقاوم استفاده می‌شود . برخی از فلزات ساختار عایق دارند و در برابر رطوبت عایق هستند و دچار زنگ‌زدگی نمی‌شوند . برخی از آنها با استفاده از رنگ‌ها عایق می‌شوند . عایق بودن پارتیشن در برابر صداها بسیار مهم است و پارتیشن فلزی این ویژگی را دارد  . فلزات استفاده شده در ساخت پارتیشن فلزی به شرح زیر هستند :

استیل

آلومینیوم

برنج

آهن

فولاد

پارتیشن فلزی

پارتیشن فلزی از نظر ساختار به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود که در ادامه مقاله قصد داریم شما عزیزان را با این تنوع آشنا کنیم .

پارتیشن فلزی تک‌ جداره باعث شده است تا افراد بتوانند محیط سازمان یافته‌ای داشته باشند و کارمندان به بهترین نحو ممکن کار کنند . یکی از مهم‌ترین مزایای این پارتیشن‌ها این است که باعث شده فضای محرمانه و شخصی کارمند یا مدیران حفظ شود و دیگر نگران برخی اتفاقات در شغل و کار خود نباشند . این یک امر عادی است که هر فردی به فضای خصوصی برای کار و استراحت احتیاج و نیاز دارد ؛ پس با استفاده از پارتیشن فلزی می‌توان محیط آرام و دلنشین را برای خود و کارمندان مهیا کرد .

این نوع پارتیشن می‌تواند بدون اتصال به سقف و حالت ایستایی طراحی شود . در واقع این پارتیشن‌ها بدون جداسازی از سقف حالت اتاق مانند ایجاد کرده که کم هزینه نیز خواهند بود . ناگفته نماند که در ساختار پارتیشن تک‌ جداره علاوه بر حفظ زیبایی و هارمونی ، پارتیشن نقش استحکام بخشی به محیط را دارد و احساس خوب و مثبتی را به فضاهای اداری و محیط‌های کاری می‌بخشد . پارتیشن‌ها قابلیت باز شدن ، جداسازی ، تکان دادن و … را دارند .

این مدل فلزی ، نسبت به پارتیشن تک‌ جداره عایق مناسب‌تری در برابر سرو صدا است . چنانچه زیبایی ظاهری محیط برای شما خیلی مهم است پارتیشن‌های اداری دوجداره بهترین گزینه می‌باشند . این پارتیشن‌ها ستون ندارند اما به راحتی بر روی زمین قرار می‌گیرند و از مقاومت بالایی برخوردار هستند . این نوع پارتیشن نیز مانند پارتیشن تک‌ جداره می‌توانند در ابعاد کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و یا تا سقف باشند .

پارتيشن فلزی دوجداره برای جلوگيری از مزاحمت‌های شنيداری و ديداری استفاده می‌شود . به منظور ایستایی ، زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن این نوع پارتیشن ، عمدتاً در پارتیشن دوجداره استفاده از شيشه‌های دوجداره‌ی مات به جای پنل UVC توصيه می‌شود . از دیگر مزایای پارتیشن فلزی دوجداره این است که دارای مسیر عبور کابل‌های برق تلفن شبکه و سایر موارد تاسیساتی پارتیشن است این پارتیشن اداری فلزی ، عاری از هرگونه اتصال بدنه و رسانایی برق و عدم ایجاد پارازیت و noise است .

قابلیت استفاده از شیشه ساده و سندپلاست و طلق پلی کربنات با شفافیت 92 درصد ضد ضربه و ایمن از مزایای این محصول اداری است .  پارتیشن فلزی دوجداره منحصر به فرد نسبت به موارد مشابه در ایستایی بدون هرگونه ساپورت و اتصال به زمین پارتیشن است . این مدل پارتیشن اداری نسبت به پارتیشن اداری تک‌ جداره به دلیل مقاومت ، استحکام و قابلیت‌های بیشتر قیمت بالاتری دارد .

این نوع پارتیشن فلزی همانطور که از اسمش مشخص است به صورت ثابت طراحی و ساخته شده است و امکان جابه‌جایی را ندارد و برای انجام این کار نیاز به نصاب و تجهیزات مناسب این کار است .

این نوع پارتیشن دارای چرخ‌هایی است که امکان جابه‌جایی دارد و هر زمان که به آن نیازی نبود می‌توان به راحتی جابه‌جا کرد و نیز در برخی موارد دارای ریلی‌هایی است که با استفاده از آن می‌توان جابه‌جا نمود .

پارتیشن فلزی

پارتیشن‌‌های فلزی از فلزات گوناگون و متنوعی ساخته‌ شده‌اند و در طرح‌‌ها و مدل‌های متنوعی طراحی و اجرا می‌شوند . بنابراین افراد می‌‌توانند به‌ راحتی هر کدام از طرح‌های این پارتیشن فلزی را در ابعاد و اندازه‌های گوناگون مطابق با نوع دکوراسیون داخلی و سلیقه خود سفارش داده و اجرا نمایند . پارتیشن فلزی مانند سایر پارتیشن‌ها دارای کاربردهایی است و کاربرد آن با توجه به فضاهای مورد نظر است . این نوع پارتیشن به طور کلی در 3 فضا متنوع کاربرد دارد .

از این پارتیشن‌ها در ایجاد حریم‌های شخصی برای کارمندان در شرکت‌ها و سازمان‌های اداری استفاده‌ شده و نسبت‌ به دیوارهای ساختمانی بسیار مقرون‌ به‌ صرفه‌تر هستند . پارتیشن‌های فلزی که در ادارات استفاده می‌شوند ، عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت هستند و در ابعاد متفاوتی اجرا شده و کار فرمایان می‌توانند هر کدام از این پارتیشن‌ها را بنا بر سلیقه و نیازهای خود در محیط داخلی ادارات انتخاب نمایند .

از این نوع پارتیشن در منازل استفاده می‌شود و برخی از آنها جنبه تزیینی دارد . با استفاده از پارتیشن فلزی که بسیار مقاوم و مستحکم است می‌توان فضایی شیک و مدرن ایجاد کرد . برخی از پارتیشن‌های فلزی که جنبه تزیینی دارند دارای طرح‌های سنتی و کلاسیک هستند و برای فضاهای کلاسیک می‌توان از این نوع پارتیشن فلزی استفاده کرد .

از جمله کاربردهای پارتیشن فلزی می‌توان به استفاده از آنها در محیط‌های صنعتی اشاره نمود . منظور از محیط‌های صنعتی ‌، تنها کارخانه‌ها و صنایع بزرگ و کوچک نبوده بلکه از این دیوارهای کاذب در تفکیک‌سازی بخش‌های مختلف هایپر مارکت‌ها ، فروشگاه‌های بزرگ ، مراکز تجاری و خرید و … استفاده می‌شوند . پارتیشن‌های فلزی به دلیل مقاومت بسیار بالای آنها ، مناسب برای استفاده در اماکن پرتردد و شلوغی مانند فروشگاه‌ها و کارخانه‌ها بوده و محیط‌های بسیار شخصی را برای کارمندان و فروشندگان به وجود می‌آورد .

پارتیشن فلزی

پارتیشن فلزی مانند تمامی محصولات دکوراسیون دارای مزایا و معایبی است که ابتدا شما را با مزایا و مزیت‌های آن و بعد با معایب آن آشنا خواهیم کرد .

همانطور که گفته شد ، پارتیشن‌های فلزی به دلیل جنس و متریالی که دارند دارای مزایای بسیار هستند و برخی از آنها به شرح زیر می‌باشند :

  • پارتیشن‌ها به عنوان دیوار طراحی ساخته‌اند ، بنابراین با استفاده از پارتیشن فلزی می‌توان فضاهای بسیاری را در محیط خود ایجاد کرد .
  • پارتیشن فلزی عایق بسیار مناسبی در برابر صدا است و با استفاده از آن می‌توان فضای محرمانه و با امنیتی ایجاد کرد .
  • پارتیشن فلزی نوعی از پارتیشن‌ها است و دیوارهای کاذب می‌باشند و نسبت به دیوار عایق مناسب و با قیمت کمتر هستند .
  • این پارتیشن‌ها مساحت بسیار کمی را اشغال کرده‌اند و در هر مکانی قابل استفاده می‌باشند .
  • در تمامی پارتیشن‌های فلزی از مواد اولیه و پروفیل‌های بسیار با کیفیتی استفاده شده و در برابر آسیب‌های بیرونی بسیار مقاوم و با دوام هستند.
  • این پارتیشن‌ها عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت بوده و به‌ همین دلیل بیشتر در سازمان‌های اداری از آن‌ها استفاده می‌شود .
  • پارتیشن فلزی فلزی در برابر رطوبت ، گرما ، آتش ، حشرات ، میکروب و … مقاوم است و به دلیل یکنواخت بودن سطح رویی خود به‌ راحتی تمیز می‌‌شوند .
  • پارتیشن‌‌های فلزی دارای استحکام کافی بوده و به‌ هیچ‌ عنوان در اثر مدت‌ها استفاده دچار شکستگی ، خم‌شدگی و همچنین تغییر شکل در برابر فشارهای گوناگون نمی‌شوند .

تمام محصولات دکوراسیون همانطور که دارای مزایا و خوبی‌هایی هستند دارای معایبی می‌باشند که معایب پارتیشن فلزی به شرح زیر است .

  • در صورت استفاده از پارتیشن‌های فلزی نامرغوب ، این پارتیشن‌ها می‌توانند در برابر رطوبت مقاومت خود را از دست داده و دچار زنگ زدگی و یا تغییر رنگ شوند .
  • همچنین استفاده از پارتیشن‌های فلزی متحرک در مناطق زلزله‌خیز مناسب نمی‌باشند و بهتر است در صورت استفاده از این پارتیشن ، از نوع ثابت آنها استفاده نمود .
  • در پارتیشن‌های فلزی تنوع طرح و رنگ بسیار کمتر از سایر پارتیشن‌های چوبی و MDF می‌باشد .
پارتیشن فلزی

شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس با استفاده از این مقاله شما عزیزان را با یکی از انواع پارتیشن‌ها یعنی پارتیشن فلزی ، متریال آن ، انواع متنوع آن از نظر طراحی و ساختار و نیز مزایا و معایب پارتیشن فلزی آشنا کرد تا شما عزیزان این محصول را کاملا آگاهانه خریداری نمایید .

همچنین مارا در ترب و ایمالز دنبال کنید