بهترین کمد ورودی
کمد ورودی

همانطور که می‌دانید ، کمدها از مهم‌ترین وسایل‌های مبلمان اداری محسوب می‌شوند . چرا که ادارات مکان‌هایی شلوغ و پر رفت و آمد هستند و باید فضا و محیط‌های اداری دارای نظم باشند . با استفاده از کمدها می‌توان نظمی خاص و مناسب به اینگونه فضاها بخشید و وسایل مورد نیاز و اداری مانند پرونده‌ها ، زونکن‌ها ، اسناد ، مدارک ، وسایل شخصی پرسنل و … را سازماندهی و مرتب نمود .

اگر فضای یک محیط اداری خود دارای نظمی باشد ؛ افراد مراجعه‌کننده نظم را رعایت خواهند کرد و تا مدت اتمام کار خود احساس خوشایندی خواهند داشت و پرسنل و کارمندان نیز روندکاری بهتر و سریع‌تری خواهند داشت و آنها در طول انجام وظایف و کار خود احساس بهتر و دلنشینی خواهند داشت .

بنابراین کمد از مهم‌ترین‌های دکوراسیون مبلمان اداری است و به دلیل کاربردهای فراوانش در انواع متفاوتی از نطر نوع کاربری ، جنس و متریال ، سایز و اندازه ، طرح و رنگ و … طراحی و ساخته می‌شود . یکی از پرکاربردترین این کمدها ، کمد ورودی  است که در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با این کمد ؛ یعنی کمد ورودی ، انواع کمد ورودی از نظر جنس و متریال ، نوع طراحی آن ، سایز و ابعاد کمد ورودی ، مزایا و معایب انواع آن و کاربرد کمد ورودی آشنا کنیم .

یکی از انواع کمدها ، کمدهای ورودی هستند که همانطور که از اسمش مشخص است محل قرارگیری آن در ورودی‌های ادارات و منازل می‌باشد . این کمدها برای دکوراسیون ورودی محیط‌ها و برای استفاده از جای جای مکان مورد نظرمان طراحی و ساخته شده است . این کمد در ادارات به عنوان جایگاهی برای قرار دادن لوازمی مانند وسایل شخصی کارمندان و پرسنل ، مدارک ، اسناد ، پرونده‌ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرد .

به دلیل استقبال زیاد افراد از این مدل کمد یعنی کمد ورودی امروزه شاهد انواع متنوع و شکیلی از آن از نظر جنس و متریال ، نوع طراحی ، سایز و ابعاد و … در بازار دکوراسیون هستیم . شما افراد این کمد اداری را می‌توانید بر اساس دکوراسیون و ابعاد محیط خود ، سلیقه و بودجه‌ی خود آن را برای اداره تهیه نمایید .

این کمدها از کمدهای اداری است که همیشه در دید افراد و مراجعه‌کنندگان است بنابراین باید دارای کیفیت مطلوب و طراحی اصولی مناسب باشد به همین دلیل توصیه می‌شود که از مراکز و شرکت‌های معتبر طراحی مبلمان اداری مانند شرکت آبادیس تهیه نمایید تا بهترین را برای اداره‌ی خود خریداری کنید .

اکنون یکی از این شرکت‌های معتبر در زمینه تولید مبلمان اداری یعنی شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس قصد دارد شما را با انواع این کمد کاربردی یعنی انواع کمد ورودی بر اساس جنس و متریال استفاده شده در ساخت آن و نیز مزایا و معایب این متریال‌ها آشنا کند . انواع کمد ورودی به شرح زیر است :

کمد ورودی MDF

کمد ورودی PVC

کمد ورودی چوبی

کمد ورودی فلزی

کمد ورودی MDF از انواع کمدهای ورودی است . در این قسمت ابتدا شما را با رایج‌ترین و مناسب‌ترین متریال یعنی MDF و فرآیند تولید آن آشنا می‌کنیم . کلمه‌ی MDF مخفف واژه Medium Density Fiberboard است که جزء فرآورده‌‌های چوبی محسوب می‌شود . MDF نوعی تخته فیبر با چگالی متوسط است که به روش خشک تهیه می‌گردد . امروزه در بیشتر موارد در ساخت کابینت به جای تخته سه‌لایی یا تخته‌های نئوپان ، از چوب MDF استفاده می‌شود .

MDF ، خود به تنهایی زیبایی خاصی ندارد و برای زیباسازی آن از روکش‌های خاص از جنس خود MDF اما ظریف‌تر استفاده می‌شود . از معروف‌ترین روکش‌های MDF می توان به PVC ، HPL ، VINILIUM و فرمیکا و هایگلاس اشاره کرد . فرمیکا با توجه به نوع ضخامتش ، متفاوت می‌باشد . هرچه از روکش‌های مقاوم‌تر و ضخیم‌تر در پوشش MDF استفاده شود ، جنس نهایی مرغوب‌تر خواهد بود .

این متریال بسیار مقرون به صرفه است و به همین منظور بسیاری از محصولاتی که از این جنس ساخته و تولید می‌شوند دارای قیمت مناسبی می‌باشند . همچنین برخی از روکش‌های MDF در برابر رطوبت و آب مقاوم هستند اما بسیاری از آنها در برابر رطوبت متورم می‌شوند . این متریال وزن نسبتاً سبک‌تری نسبت به چوب طبیعی دارد و حمل و نصب آن راحت‌تر خواهد بود .

همچنین MDF به دلیل استقبال زیاد دارای انواع طرح و رنگ می‌باشد و برای هر سبک و سلیقه‌ای موجود است . کمد ورودی MDF نیز دارای همه‌ی این مزایا و معایبی است که در قیمت بالا گفته شد . به طور مثال کمد ورودی MDF با روکش هایگلاس دارای شفافیت زیادی نسبت به MDF ساده است و سبکی مدرن به فضا می‌بخشد .

متریال PVC از زیرشاخه‌های MDF است اما تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند یکی از بارزترین آنها این است که PVC نسبت MDF نازک تر و سبک‌تر است به همین به دلیل بسیاری از کمدهای ورودی دکوراتیو و دیواری از این جنس‌طراحی و ساخته می‌شوند . همچنین این جنس در برابر خوردگی و پوسیدگی بسیار مقاوم است و نیز در برابر رطوبت مقاوم است و هیچ آسیبی نمی‌بیند . این کمد ورودی مانند تمامی متریال‌ها در انواع طرح و رنگ ساخته شده است و شما می‌توانید بهترین آن را برای خود و شرکت خود تهیه نمایید .

کمد ورودی چوبی از انواع کمدهای ورودی است . همانطور که مشخص است از انواع چوب‌ها مانند چوب گردو ، راش و … طراحی ساخته شده است . اکنون با این چوب‌ها آشنا شوید .

گردو : به طور کلی ، چوب گردو به‌دلیل دوام ، استحکام و مقامت بالایی که دارد و زیبایی کلاسیک و سلطنتی‌ای که به کمد ورودی خواهد بخشید معمولاً انتخاب اصلی مشتری‌ها برای سفارش محصولات چوبی ، اعم از ساخت وسایل تزئینی چوبی ، ساخت فایل اداری چوبی ، ساخت کمد دیواری چوبی ، ساخت ویترین و دراور چوبی ، ساخت جاکفشی و … است . محصولات چوبی با این چوب به دلیل مزایای زیادی که دارند قیمت نسبتاً بالایی دارند .

راش : چوب راش نیز در طراحی و ساخت انواع محصولات اداری چوبی نیز بسیار پرکاربرد است که هم ظاهری زیبا و هم قیمت مناسبی دارد و همچنین مقاومت خوبی نیز در مقابله با فشارها و جابه‌جایی‌ها دارد .

نئوپان : احتمالاً ارزان‌ترین چوب در ساخت انواع محصولات چوبی ، چوب نئوپان می‌باشد که در واقع ترکیبی از چوب‌های بازیافتی و نوعی رزین مخصوص است . چوب نئوپان نیز مقاومت خوبی در برابر فشار دارد و مستحکم است و هم تهیه آن به نسبت بقیه اجناس موجود در بازار دکوراسیون مقرون به‌صرفه‌تر خواهد بود و برای همین این روزها برای ساخت کمد ورودی ، کمد دیواری ، ساخت دراور و تخت‌خواب بسیار استفاده می ‌شود .

این کمدهای چوبی را نیز می‌توانید با هر مدل و هر رنگی برای اداره‌ی خود تهیه نمایید .

این کمد از فلز ساخته شده است فلزی که اغلب در ساخت محصولات اداری و مبلمان‌ها استفاده می‌شود فلز استیل است ؛ چرا که استیل از فلزاتی است که دچار خوردگی و پوسیدگی نمی‌شود و طول عمر بالایی نسبت به سایر فلزات و نیز سایر متریال‌ها دارد . کمد ورودی فلزی دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار دارد همچنین می‌توان آن را با رنگ کردن عایق نمود .

کمدهای ورودی مانند سایر کمدهای اداری در انواع متنوعی از نظر نوع طراحی ، ساخته شده‌اند . بسیاری از کمدهای ورودی دارای کشوهایی برای قرارگیری وسایل افراد هستند . کمدهای ورودی دارای انواع درب‌ها مانند درب لولایی که همانطور که از اسمش مشخص است این در این کمد به صورت لولا باز و بسته می‌شود و برای دکوراسیون بسیاری از محیط‌ها الویت است .

نوع دیگر این درب‌ها کمد ورودی با درب ریلی است این کمد به صورت ریلی باز و بسته می‌شود و برای باز و بسته کردن درب آن نیازی به فضایی نیست و فضایی اشغال نمی‌شود بنابراین برای محیط‌های محدود و کوچک مناسب است . برخی از آن‌ها به صورت آکاردئونی هستند یعنی به صورت ترکیبی هم ریلی و هم لولایی طراحی و ساخته شده‌اند .

نوع دیگر آن‌ها دکوراتیو است یعنی بدون درب طراحی و ساخته شده‌اند این کمد ورودی برای افرادی مناسب است که نمی‌خواهند مانع جلوی دید آن‌ها باشد و دوست دارند وسایلشان همیشه جلوی چشمشان باشد . کمد ورودی دکوراتیو دارای جایگاهی برای قرارگیری لوازم دکوری و خاص است . اغلب کمدهای ورودی دارای آینه‌هایی هستند این نیز باعث زیبایی فضا و کمد خواهد شد .

شما عزیزان سایز این کمد را باید بر اساس فضای مورد نظر خود تهیه نمایید به طوری باشد که سد راه افراد نباشد و جلوی رفت و آمد افراد را نگیرد . کمد ورودی MDF به دلیل متریالی که دارد شما می‌توانید آن به صورت سفارشی برای اداره‌ی خود تهیه نمایید .

همانطور که تا الان گفته شد کمدهای ورودی از جمله کمدهایی هستند که در ورودی ادارات و فضاها قرار می‌گیرند و در ادارات برای جای‌گیری لوازم شخصی افراد ، مدارک ، پرونده‌ها و … طراحی شده‌اند . همچنین در زیباسازی فضای اداری نقش بسیاری دارد .

در این مقاله شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس شما عزیزان را با این کمد اداری پرکاربرد یعنی کمد ورودی انواع آن بر اساس متریال و طراحی و مزایا و معایبش و نیز کاربردش آشنا کرد تا در هنگام خرید نسبت به کمد ورودی آگاه باشید و همان کمدی که مدنظرتان است برای اداره‌ی خود تهیه نمایید . 

همچنین مارا در ترب و ایمالز دنبال کنید