مبلمان مینیمال
مبلمان مینیمال

برای چیدمان یک محیط خصوصا محیط‌های اداری ، سبک دکوراسیون ، طراحی و چیدمان دکوراسیون آن بسیار مهم است . بنابر همین موضوع ما باید نسبت به مبلمان‌ها ، انواع آنها ، اجزای تشکیل‌دهنده‌ی آن ، کاربرد و نکات مهم در تهیه آن آشنا باشیم . تا بهترین را برای محیط خود انتخاب و تهیه نماییم .

یکی از این مبلمان‌ها بیشتر از اجزای آن سبک و طراحی آن مهم‌تر است ، مبلمان مینیمال است . ما در این مقاله و با استفاده از این مقاله می‌خواهیم شما عزیزان را نسبت به این مبلمان یعنی مبلمان مینیمال ، اجزای تشکیل دهنده‌ی آن ، سبک و به کارگیری مبلمان مینیمال ، کاربرد و نقش آن و نیز نکات مهم در خرید آن آشنا کنیم .

مبلمان مینیمال

مبلمان مینیمال روشی است برای حذف عناصر و مواد اضافی و زائد در مبلمان یک محیط . وسایل بی استفاده و بی اهمیت در محیط‌هایی مانند منازل ، ادارات ، شرکت‌ها ، کارخانجات ، مراکز عمومی و … را می‌توان با استفاده از سبک مینیمال حذف نمود . ابتدا باید بدانیم کلمه‌ی مینیمال به چه معناست . مینیمال ( minimal ) یک واژه انگلیسی به معنی حداقل است و طراحی مینیمالیستی سبکی جدید در دکوراسیون است ، که در آن خلوت بودن ، کم بودن یا به عبارت دیگر حداقل بودن همه چیز حرف اول را می‌زند .

مینیمالیسم ، زیبایی شکل و فرم را برجسته کرده و هرگونه جزئیات اضافی را از فضا حذف می‌کند . این یک شکل از طراحی است که هدف آن برقراری ارتباط با ذات هر چیز است تا به کاربر اجازه دهد خلوص و ظرافت را تجربه کند . در طراحی مینیمالیستی ، عناصر مختلف سعی در انتقال پیام سادگی دارند و ساده بودن حرف اول را می‌زند ؛ ولی این به معنای حذف کامل تزئینات نیست ؛ بلکه تمام قطعات ، وسایل و جزئیات به اندازه‌ای استفاده می‌شوند که کسی نمی‌تواند برای بهبود طرح ، چیزی را از آن حذف کند .

مبلمان مینیمال نیز به همین صورت هستند . به مبلمان‌هایی که کاربرد آنها تکمیل است و دیگر نیازی به تجهیزات جانبی در کنار آنها نیست مبلمان مینیمال می‌گویند . این مبلمان در همه‌ی محیط‌ها و مکان‌ها کاربرد دارد که ما می‌خواهیم در ادامه‌ی مقاله شما را با نقش مبلمان مینیمال در فضاهای اداری آشنا کنیم .

مبلمان مینیمال

به مبلمانی که دارای اجزای تکمیل‌باشند و می‌توان برای بسیاری از کارها و مکان‌ها از آنها استفاده نمود و بسیار پر کاربرد هستند ، مبلمان مینیمال می‌گویند . مبلمان مینیمال طوری طراحی و ساخته شده‌اند که دیگر نیازی به وسایلی در کنار آنها برای تکمیل کاربرد خود نیست و تا آنجا که می‌شود از وجود وسایل اضافی و زائد در یک محیط جلوگیری می‌کند .

می‌توان گفت شعار این مبلمان زیبایی در سادگی است بنابراین باید برای ایجاد مبلمان مینیمال از مبلمان مهم و اصلی و نیز از مبلمان چند کاربردی که نوع کاربری متفاوتی دارند و همزمان می‌توانند نقش چند وسایل را داشته باشند استفاده کرد . در ادامه‌ی مقاله با چند نمونه از مبلمان مینیمال مهم آشنا خواهید شد .

این نوع میز از انواع میزهای اداری محسوب می‌شود . این میز در جنس و متریال چوب ، MDF ، فلز و … طراحی ساخته می‌شود . میز کارگروهی MDF در انواع روکش‌ها طراحی و ساخته شده است و هر کدام دارای رنگ‌های زیبایی هستند . ما برای ایجاد مبلمان مینیمال از رنگ‌ها روشن استفاده می‌نماییم . به عنوان مثال میز کارگروهی MDF با روکش هایگلاس سفید گزینه‌ی مناسبی برای این نوع مبلمان است .

با استفاده از میز کارگروهی ما دیگر نیازی به چند میز نداریم و می‌توان برخی از مبلمان اضافی را در فضا حذف نمود ؛ به همین دلیل از مبلمان منیمال محسوب می‌شود . برخی از میزهای کارگروهی دارای کشوهایی برای جای‌گیری لوازم کاربردی و ضروری هستند که با استفاده  از این نوع میز دیگر نیازی به فایل کشو نیست . میز کارگروهی همانطور که از اسمش مشخص است برای چند کارمند در نظر گرفته شده است و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود و تعداد کارمندان آن را سفارش دهید .

پارتیشن‌های اداری وسیله‌هایی برای ایجاد مانع و دیواری برای فضاها هستند که در انواع متفاوتی طراحی و ساخته شده‌اند . پارتیشن‌ها از جنس MDF و فلز طراحی و ساخته شده‌اند که برای مبلمان مینیمال ، MDF بیشتر توصیه می‌شود . چرا که پارتیشن MDF دارای تنوع بیشتری است و نیز به صورت دکوراتیو ساخته شده‌اند . پارتیشن‌های دکوراتیو نقش جایگاهی برای قرارگیری لوازم دکوری هستند و دیگر نیازی به باکس‌های تزیینی و یا کنسول‌هایی برای جای‌گیری لوازم دکوری نیست .

پارتیشن‌های MDF به طور کلی به دو دسته یعنی پارتیشن اداری MDF تک‌جداره و پارتیشن MDF دوجداره تقسیم‌بندی می‌شوند .

پارتیشن MDF تک‌جداره : پارتیشن MDF تک‌جداره باعث شده است تا افراد بتوانند محیط سازمان یافته‌ای داشته باشند و کارمندان به بهترین نحو ممکن کار کنند . یکی از مهم‌ترین مزایای این پارتیشن‌ها این است که باعث شده فضای محرمانه و شخصی کارمند یا مدیران حفظ شود و دیگر نگران برخی اتفاقات در شغل و کار خود نباشند . این یک امر عادی است که هر فردی به فضای خصوصی برای کار و استراحت احتیاج و نیاز دارد ؛ پس با استفاده از پارتیشن  MDF می‌توان محیط آرام و دلنشین را برای خود و کارمندان مهیا کرد .

این نوع پارتیشن می‌تواند بدون اتصال به سقف و حالت ایستایی طراحی شود . در واقع این پارتیشن‌ها بدون جداسازی از سقف حالت اتاق مانند ایجاد کرده که کم هزینه نیز خواهند بود . ناگفته نماند که در ساختار پارتیشن تک‌جداره علاوه بر حفظ زیبایی و هارمونی ، پارتیشن نقش استحکام بخشی به محیط را دارد و احساس خوب و مثبتی را به فضاهای اداری و محیط‌های کاری می‌بخشد . پارتیشن‌ها قابلیت باز شدن ، جداسازی ، تکان دادن و … را دارند .

پارتیشن MDF دوجداره : این مدل پارتیشن MDF ، نسبت به پارتیشن تک‌جداره عایق مناسب‌تری در برابر سر و صدا است . چنانچه زیبایی ظاهری محیط برای شما خیلی مهم است پارتیشن‌های اداری دوجداره بهترین گزینه می‌باشند . این پارتیشن‌ها ستون ندارند اما به راحتی بر روی زمین قرار می‌گیرند و از مقاومت بالایی برخوردار هستند . این نوع پارتیشن نیز مانند پارتیشن تک‌جداره می‌توانند در ابعاد کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و یا تا سقف باشند . پارتيشن MDF دوجداره برای جلوگيری از مزاحمت‌های شنيداری و ديداری استفاده می‌شود .

به منظور ایستایی ، زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن این نوع پارتیشن ، عمدتاً در پارتیشن دوجداره استفاده از شيشه‌های دوجداره‌ی مات به جای پنل UVC توصيه می‌شود . از دیگر مزایای پارتیشن اداری دوجداره این است که دارای مسیر عبور کابل‌های برق تلفن شبکه و سایر موارد تاسیساتی پارتیشن است این پارتیشن اداری MDF ، عاری از هرگونه اتصال بدنه و رسانایی برق و عدم ایجاد پارازیت و noise است .

قابلیت استفاده از شیشه ساده و سندپلاست و طلق پلی کربنات با شفافیت 92 درصد ضد ضربه و ایمن از مزایای این محصول اداری است . پارتیشن MDF دوجداره منحصر به فرد نسبت به موارد مشابه در ایستایی بدون هرگونه ساپورت و اتصال به زمین پارتیشن است .

این مدل پارتیشن اداری نسبت به پارتیشن اداری تک‌جداره به دلیل مقاومت ، استحکام و قابلیت‌های بیشتر قیمت بالاتری دارد . همانطور که گفته شد ، پارتیشن MDF دارای انواع متنوعی از روکش ‌ها مانند روکش ملامینه ، وکیوم ، هایگلاس و … است که هر کدام از آنها دارای رنگ‌بندی زیبا و شکیل می‌باشند و هر یک از آنها دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند .

فلاورباکس‌ها از جمله مبلمان مینیمال هستند که می‌توان برای ایجاد فضایی تازه و نیز زیبایی‌سازی مکان‌های اداری از آنها استفاده نمود . همانطور که گفته شد مبلمان مینیمال باید دارای سبکی ساده و شیک باشد . بنابراین نمی‌توان از مجسه‌های بزرگ و دیگر لوازم دکوری تجملاتی استفاده نمود . فلاورباکس‌ها لوازم دکوری هستند که بسیار شیک و ساده می‌باشند .

همانطور که از اسمش مشخص است این مبلمان مینیمال به معنی جعبه گل است و برای ایجاد زیبایی در یک محیط با سبک دکوراسیون ساده می‌توان از گل و گیاهان بهره برد  و آنها را به کار گرفت . فلاورباکس‌ها از نظر جنس و متریال در طراحی و ساخت فلاورباکس به چند دسته تقسیم می‌شوند :

  1. فلاورباکس سفالی
  2. فلاورباکس چوبی
  3. فلاورباکس بتنی
  4. فلاورباکس پلاستیکی
  5. فلاورباکس سنگی
  6. فلاورباکس شیشه‌ای
  7. فلاورباکس فلزی

فلاورباکس‌ها از نظر نوع کاربری و نصب متفاوت هستند و به سه دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند : فلاورباکس زمینی ، فلاورباکس دیواری ، فلاورباکس آویز

مبلمان مینیمال دارای اجزای بسیاری است اما برای انتخاب آنها باید به رنگ و نیز نوع طراحی آن توجه نمود و برای انتخاب این نوع مبلمان باید بسیار دقیق بود تا با استفاده از یک مبلمان از چند کاربرد بهره گیریم و به قولی با انتخاب آن با یک تیر چند نشان بزنیم .

مبلمان مینیمال

ما تا اینجا با کمک این مقاله شما را با مبلمان مینیمال و اجزای مهم و اصلی آن آشنا کردیم . اکنون می‌خواهیم شما را نسبت به مزایا این مبلمان و نقش مهم مبلمان مینیمال آشنا کنیم . این مزایا به شرح زیر است :

  1. سادگی مبلمان مینیمال باعث تمرکز بیشتر کارمندان روی کار می‌شود.
  2. خلوت بودن و در عین حال سادگی به خصوص در رنگ‌ها حس آرامش را به افراد حاضر در محیط القا می‌کند . بنابراین مشتریان احساس خوشایندی در هنگام حضور در مکان خواهند داشت .
  3. این مبلمان به دلیل استفاده حداقلی از هر چیزی می‌تواند گزینه خوبی برای فضاهای کوچک باشد.
  4. مبلمان مینیمال یک مبلمان نسبتا ارزان است که می‌تواند برای شرکت‌های تازه تأسیس یا استارتاپ‌ها مقرون به صرفه باشد . این مبلمان از ایجاد و بروز خرج‌های اضافی جلوگیری می‌کند .
  5. مبلمان مینیمال به خاطر استفاده‌ نکردن از عناصر تجملاتی یا مبلمان پیچیده ، به نوعی همه‌پسند نیز هست که اگر این ویژگی را در کنار مدرن بودن آن بگذاریم می‌تواند بهترین گزینه برای یک دکوراسیون اداری به شمار رود .
مبلمان مینیمال
  1. سبک و طرح و رنگ مبلمان مورد نظر
  2. طول عمر و دوام مبلمان مینیمال
  3. سبک دکوراسیون بخش‌های مختلف اداره و محیط مورد نظر و سبک اصلی مکان
  4. توجه به سبک و ابعاد و مساحت فضا
  5. الویت‌بندی بخش‌ها و در نطر گرفتن تمامی جوانب
  6. آماده سازی و تشکیل تمامی مبلمان مینیمال برای مکان خود و تکمیل بودن مبلمان خود
  7. آگاهی از نحوه‌ی استفاده مبلمان مینیمال
  8. کیفیت مطلوب مبلمان مینیمال
  9. توجه به جنس و متریال اصلی مبلمان مینیمال ، جنس پارچه و روکش‌های مبلمان مینیمال و یراق‌آلات استفاده شده در ساخت آنها
  10. توجه به بودجه و سلایق خود
  11. توجه به رنگ و انتخاب رنگ‌های هم طیف و رنگ‌های روشن و خنثی
مبلمان مینیمال

شرکت طراحی مبلمان اداری آبادیس با استفاده و به کمک این مقاله شما را نسبت به مبلمان مینیمال ، اجزای مهم و اصلی آن ، مزایای این نوع مبلمان و نکات قابل توجه در انتخاب و خرید مبلمان مینیمال آگاه و آشنا کرد . تا شما افراد ساده و شیک پسند بهترین و مناسب‌ترین را برای اداره‌ی خود و محیط مورد نظرتان انتخاب نمایید . 

همچنین مارا در ترب و ایمالز دنبال کنید